Intervencija

Intervencija

Varovanje premoženja in oseb kjer kombiniramo tehnično in fizično varovanje.

Ko naročnik želi imeti 24/7 varovanje premoženja in oseb predlagamo uporabo kombinacije tehničnega varovanja, ter fizičnega varovanja. Največkrat uporabljamo to storitev za varovanje poslovnih prostorov in stanovanjskih objektov v času, ko naročnik fizično ni prisoten na objektu. V primeru alarma bo varnostnik intervent v nekaj minutah prispel na vaš objekt, objekt pregledal in ustrezno zavaroval.

Tehnično varovanje in Video Nadzorni Center

Na področju VNC sodelujemo s podjetjem SINET d.o.o., ki ima najmodernejši center za nadzor tehničnega varovanja v Sloveniji.

Intervencijska služba 24/7

Na področju intervencije sodelujemo s podjetjem G4S d.o.o., ki je eno od največjih varnostnih podjetij v Evropi. V primeru alarma bo v nekaj minutah na objektu prisoten varnostnik intervent, ki bo objekte zavaroval in o dogodku obvestil VNC, ter naročnika. Tovrstno varovanje omogočamo 24 ur na dan, 365 dni v letu.

Reševanje iz dvigala

Nič kolikokrat se pripeti, da se ustavi dvigalo in potniki ne morejo izstopiti. V večini primerov zadošča obisk varnostnika, ki bo pomagal osebam pri izstopu iz dvigala, ter obvestil servisno službo o okvari. Vsi naši varnostniki so izšolani za postopke reševanja iz dvigala.

Primer delovanja VNC centra in interventa na terenu